برچسب ها: 

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    shayeste_mozaffari
    مشارکت کننده

دخترم توی مدرسه از همکلاسی هاش حرف زور میشنوه و نمیتونه حقشو بگیره.
    چندبار با گریه و شکایت اومد پیشم و برام تعریف کرد که دوستش به زور خوراکی‌هاشو ازش گرفته. چند بار نیت کردم مدرسه رو عوض کنم ولی وسط سال جایی قبول نمیکرد. واقعا مستأصل شدم چیکار کنم

سلام و احترام به شما مادر بزرگوار و هوشمند . امیدوارم که حال دلتون‌خوب باشه. چند تا پیشنهاد دارم خدمتتون امیدوارم که با انجام آنها، وضعیت بهبود پیدا کنه. در نهایت اگر مشکل یا چالشی بود، با روانشناس در ارتباط باشید.

🌱با دخترتان با آرامش صحبت کنید تا بتواند احساسات و نگرانی‌هایش را بیان کند. به او اطمینان دهید که همیشه در کنارش هستید و حرف‌هایش برای شما اهمیت دارد.
    🌱 سعی کنید اطلاعات بیشتری در مورد اتفاقات به دست آورید؛ مثلاً با معلم یا مدیر مدرسه در تماس باشید تا در صورت نیاز، نظارت لازم بر محیط مدرسه اعمال شود.
    🌱 موضوع را با مسئولین مدرسه مطرح کنید تا اقدامات لازم برای رفع مشکل انجام شود و از تکرار چنین شرایطی جلوگیری گردد.
    🌱با تشویق دخترتان به شرکت در فعالیت‌های مورد علاقه مانند کلاس‌های هنری، ورزشی یا فعالیت‌های گروهی، به او کمک کنید تا احساس ارزشمندی و اعتماد به نفس خود را تقویت کند.
    🌱جرئت ورزی را در کودکتان آموزش و تقویت کنید‌. اینها شامل مهارت نه گفتن، تغیین مرز و شناخت حقوق خود است.
    مائده امین الرعایا ـ روانشناس

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.