سلام خسته نباشید من خانمی ٣٠ ساله با سابقه ازدواج ناموفق هستم که تقریبا ٢سال جدا شدم علت جدایم هم خیانت و اعتیاد همسرم بوده الان در شرف ازدواج هستم دوران طلاق طاقت فرسایی نداشتم راحت کنار اومدم و به زندگی عادیم پرداختم در هر صورت باز هم اثرات ناراحت کننده ای تو روحیه ادم میذاره که اجتناب ناپذیره شخصی هم که قرار باهاش ازدواج کنم مثل خودم سابقه ازدواج ناموفق داشته الان حدود ٤ ماهی هست که زیر نظر خانواده رفت و امد میکنیم و ایشون به خواستگاری رسمی من اومدن اما خانواده ها در مررد مهریه حرفی نزدن هنوز تو ازدواج قبلیم ٨٠٠ سکه مهریه بنده بود که هیچ چیزی از همسر سابقم نگرفتم و این اقایی که قرار باهاشون ازدواج کنم بهتر بگم نامزدم مهریه همسر سابقشون ١٢٤ تا بوده که ماهیانه دارن پرداخت میکنن خانواده من خواهان مهریه بالا بودن تا همین مدت قبل اما با صحبتهای من راضی به ٢٥٠ تا شدن البته این گفتگو خانوادگی بوده و نامزدم خبری نداره اما با توجه به صحبتهایی که بین من و نامزدم رد و بدل شده این و فهمیدم بالاتر از ١١٤ تا سکه مهریه نمیزنه موندم بین نظر خانوادم و نامزدم نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟راستش ازدواج ناموافق و اثرات بدش که اجتناب ناپذیره من و بین دو راهی گذاشته ذهنم درگیر شده همه به من میگن چون مهربونی و ساده میگذری تو انتخابت اشتباه میکنی من واقعا موندم چه تصمیمی بگیرم میترسم برخلاف نظر خانوادم عمل کنم و دوباره شکست بخورم و هم اینکه تو مدتی که رفت و امد کردم هیچ چیز منفی تو نامزدم ندیدم اصلا و لی به این نتیجه در موردش رسیدم که تندخو و زود جوش ولی خیلی زود اروم میشه و خیلی حسنهای زیادی داره راستش عقده های گذشته منو میپوشونه