تاثیر مصرف کربوهیدرات تصفیه شده بر جذابیت صورت _اخبار روانشناسی جزیره ذهن

خلاصه: یک مطالعه جدید ارتباط آماری بین مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده و کاهش جذابیت چهره را نشان می دهد که توسط داوطلبان دگرجنسگرا از جنس مخالف قضاوت می شود. شرکت‌کنندگانی که صبحانه‌ای با گلیسمی بالا و سرشار از کربوهیدرات‌های تصفیه شده مصرف کردند، نسبت به افرادی که یک وعده غذایی با گلیسمی پایین داشتند، جذابیت کمتری داشتند.

این تحقیق که شامل 104 بزرگسال فرانسوی است، به شواهد فزاینده ای اضافه می کند که نشان می دهد رژیم غذایی، به ویژه مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده موجود در رژیم غذایی غربی، ممکن است بر ویژگی های غیر پزشکی مانند جذابیت تأثیر بگذارد. این مطالعه همچنین تفاوت‌های جنسی را در نحوه تأثیر مصرف میان‌وعده بر جذابیت مشاهده کرد و رابطه پیچیده بین رژیم غذایی و ادراکات اجتماعی را برجسته کرد.

حقایق کلیدی:

  1. لینک رژیم غذایی-جذابیت: مصرف یک صبحانه با گلیسمی بالا منجر به کاهش رتبه بندی جذابیت صورت می شود که نشان دهنده تأثیر مستقیم رژیم غذایی بر جذابیت درک شده است.
  2. تفاوت های جنسی: این مطالعه تفاوت‌های جنسیتی را در رتبه‌بندی‌های جذابیت مربوط به مصرف میان‌وعده نشان داد، با واکنش‌های متفاوت مردان و زنان به مصرف‌های پرانرژی و گلیسمی بالا.
  3. مفاهیم گسترده تر: این یافته‌ها بر نیاز به تحقیقات بیشتر برای کشف اینکه چگونه کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده ممکن است بر جذابیت و سایر ویژگی‌های اجتماعی، فراتر از اثرات شناخته‌شده‌شان بر سلامتی تأثیر بگذارند، تأکید می‌کند.

منبع: PLOS

در یک مطالعه جدید، میزان مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده شرکت کنندگان از نظر آماری با جذابیت چهره آنها که توسط داوطلبان دگرجنسگرا از جنس مخالف رتبه بندی شده بود، مرتبط بود.

Visine و همکارانش در دانشگاه مونپلیه، فرانسه، این یافته ها را در مجله دسترسی آزاد ارائه می کنند. PLOS ONE در 6 مارس 2024.

این یک زن و ماکارونی را نشان می دهد.
مصرف مزمن کربوهیدرات های تصفیه شده در طول صبحانه و میان وعده ها نیز با رتبه بندی جذابیت کمتر همراه بود، اگرچه مصرف غذاهای پرانرژی در این زمان ها با رتبه بندی جذابیت بالاتر همراه بود. اعتبار: اخبار علوم اعصاب

رژیم غذایی غربی شامل سطوح بالایی از کربوهیدرات های تصفیه شده است – غذاهایی که به روش هایی فرآوری می شوند که معمولاً مقدار زیادی از ارزش غذایی آنها را از بین می برد، مانند آرد سفید، شکر سفره، و مواد موجود در بسیاری از میان وعده های بسته بندی شده.

تحقیقات قبلی افزایش مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده را با اثرات نامطلوب سلامتی مانند چاقی، دیابت نوع دوم و بیماری های قلبی عروقی مرتبط دانسته است.

شواهد اولیه حاکی از آن است که مصرف سطوح بالای کربوهیدرات های تصفیه شده ممکن است بر ویژگی های غیرپزشکی مانند جذابیت فرد نیز تأثیر بگذارد.

برای بررسی بیشتر این احتمال، ویزین و همکارانش مطالعه ای را بر روی 104 بزرگسال مرد و زن فرانسوی انجام دادند.

محققان به برخی از شرکت‌کنندگان صبحانه‌ای با گلیسمی بالا دادند – صبحانه‌ای حاوی کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده که سطح قند خون را افزایش می‌دهد، در حالی که دیگران صبحانه‌ای با گلیسمی پایین دریافت کردند.

شرکت کنندگان همچنین پرسشنامه ای را برای ارزیابی عادات معمول مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده تکمیل کردند. سپس از داوطلبان دگرجنس‌گرا خواسته شد تا جذابیت چهره شرکت‌کنندگان با جنس مخالف را همانطور که در عکس‌های گرفته شده دو ساعت پس از صبحانه گرفته شده است، ارزیابی کنند.

برای کاهش ناهمگونی فرهنگی، تنها شرکت کنندگان و داوطلبانی با چهار پدربزرگ و مادربزرگ اروپایی الاصل در این تحقیق وارد شدند.

تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که مصرف صبحانه با گلیسمی بالا با رتبه بندی کمتر جذابیت صورت برای مردان و زنان مرتبط است.

مصرف مزمن کربوهیدرات های تصفیه شده در طول صبحانه و میان وعده ها نیز با رتبه بندی جذابیت کمتر همراه بود، اگرچه مصرف غذاهای پرانرژی در این زمان ها با رتبه بندی جذابیت بالاتر همراه بود.

محققان به برخی تفاوت‌های جنسی اشاره کردند: به‌ویژه برای میان‌وعده‌های بعد از ظهر در مردان، مصرف انرژی بالا با رتبه‌بندی جذابیت پایین‌تر همراه بود، در حالی که مصرف گلیسمی بالا با رتبه‌بندی جذابیت بالاتر مرتبط بود.

همه نتایج پس از محاسبه آماری سایر عواملی که می‌توانند بر جذابیت تأثیر بگذارند، مانند سن واقعی، سن درک شده، BMI، عادات سیگار کشیدن و پرمویی صورت، صادق بودند.

تحقیقات بیشتر، از جمله برای اندازه‌های نمونه بزرگ‌تر و متنوع‌تر، برای عمیق‌تر کردن درک دقیق اینکه چگونه کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده ممکن است با جذابیت و سایر ویژگی‌های اجتماعی مرتبط باشند، مورد نیاز است.

نویسندگان می‌افزایند: «به نظر می‌رسد جذابیت چهره، یکی از عوامل مهم تعاملات اجتماعی، تحت تأثیر مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده فوری و مزمن در مردان و زنان است».

منابع مالی: این کار توسط پروژه آژانس ملی pour la Recherche “HUMANWAY” (ANR-12- BSV7-0008-01) پشتیبانی شد. سرمایه‌گذاران هیچ نقشی در طراحی مطالعه، جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، تصمیم‌گیری برای انتشار، یا تهیه نسخه خطی نداشتند.

درباره این رژیم غذایی و تحقیقات جاذبه

نویسنده: حنا عبدالله
منبع: PLOS
مخاطب: حنا عبدالله – PLOS
تصویر: این تصویر به Neuroscience News اعتبار داده شده است

تحقیق اصلی: دسترسی آزاد.
مصرف مزمن و فوری کربوهیدرات های تصفیه شده و جذابیت صورتتوسط Visine A و همکاران. PLOS ONE


خلاصه

مصرف مزمن و فوری کربوهیدرات های تصفیه شده و جذابیت صورت

رژیم غذایی غربی از نیمه دوم دهه 20 میلادی دستخوش تغییر گسترده ای شده استهفتم قرن، با افزایش گسترده مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده همراه با بسیاری از اثرات نامطلوب سلامتی.

مکانیسم‌های فیزیولوژیکی مرتبط با این مصرف، مانند هیپرگلیسمی و هیپرانسولینمی، ممکن است بر ویژگی‌های غیر پزشکی مانند جذابیت چهره تأثیر بگذارد.

برای بررسی این موضوع، رابطه بین جذابیت چهره و مصرف کربوهیدرات تصفیه شده فوری و مزمن برآورد شده توسط بار گلیسمی برای 104 فرد فرانسوی مورد مطالعه قرار گرفت.

جذابیت چهره توسط ارزیاب های جنس مخالف با استفاده از تصاویر گرفته شده دو ساعت پس از یک صبحانه کنترل شده ارزیابی شد. مصرف مزمن با در نظر گرفتن سه وعده غذایی با خطر قند خون بالا ارزیابی شد: صبحانه، میان وعده بعد از ظهر و میان وعده بین وعده.

مصرف فوری یک صبحانه با گلیسمی بالا جذابیت چهره مردان و زنان را کاهش می دهد در حالی که چندین متغیر کنترلی از جمله دریافت انرژی را کنترل می کند. مصرف کربوهیدرات تصفیه شده مزمن بسته به وعده غذایی و/یا جنسیت تأثیرات متفاوتی بر جذابیت داشت.

مصرف کربوهیدرات تصفیه شده مزمن، تخمین زده شده توسط بار گلیسمی، در طول سه وعده غذایی مورد مطالعه، جذابیت را کاهش داد، در حالی که مصرف انرژی بالا آن را افزایش داد.

با این وجود، این اثر در مورد میان وعده بعد از ظهر برای مردان معکوس شد، زیرا مصرف انرژی بالا جذابیت را کاهش داد و بار گلیسمی بالا آن را افزایش داد.

این اثرات زمانی که عوامل مخدوش کننده بالقوه برای جذابیت چهره کنترل می شد مانند سن، سن، سن واقعی، مردانگی/زنانگی (درک شده و اندازه گیری شده)، BMI، فعالیت بدنی، مالکیت خانه والدین، سیگار کشیدن، وضعیت زوج، استفاده از داروهای ضد بارداری هورمونی (برای زنان)، و موهای صورت (برای مردان).

نتایج احتمالاً با افزایش ظاهر سنی برای زنان و کاهش مردانگی درک شده برای مردان واسطه بود. تفاوت های فیزیولوژیکی بین سه وعده غذایی مورد مطالعه و تفسیر نتایج از نقطه نظر سازگار/ناسازگارانه در رابطه با محیط غذایی جدید ما مورد بحث قرار می گیرد.

https://neurosciencenews.com/carb-diet-attractiveness-25715/#comment-77556

ممکنه براتون جالب باشه که...

پست های محبوب

دیدگاهتان را بنویسید