ارتباط بین قند اضافه شده و بیماری مزمن _اخبار روانشناسی جزیره ذهن

  استیو بیسین/پیکسابای

منبع: Steve Buissinne/Pixabay

در سال های اخیر، میزان آمریکایی های مبتلا به بیماری های مزمن به طور قابل توجهی افزایش یافته است. چه چیز دیگری در این بازه زمانی افزایش یافته است؟ مصرف قندهای اضافه شده

با وجود هشدار سازمان‌های دولتی مختلف به آمریکایی‌ها در مورد خطرات ناشی از رژیم غذایی سرشار از قند افزوده، بیماری‌های مزمن همچنان در حال افزایش هستند و دید کاهشی ندارند. مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که مصرف بیش از حد قند اضافه شده در رژیم غذایی با بیماری های مزمن همراه استمانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و سرطان. بیایید به نقش قند در هر یک از این بیماری های مزمن نگاه کنیم.

دیابت نوع 2

دیابت نوع 2 یک بیماری مزمن است که ناشی از متابولیسم نامناسب قند است که منجر به افزایش سطح قند خون می شود. اگر نتوان قند خون را از طریق مکانیسم‌های فیزیولوژیکی طبیعی کنترل کرد، اثرات مضری از جمله از دست دادن بینایی، آسیب عصبی و نارسایی کلیه می‌تواند ایجاد شود.

دیابت نوع 2 و قند چگونه به هم مرتبط هستند؟ هر گاه مصرف بیش از حد مواد غذایی سرشار از قندها و کالری در رژیم غذایی مصرف شود، خطر ابتلا به چاقی افزایش می یابد. تحقیقات نشان داده است که بین چاقی و ابتلا به دیابت نوع 2 رابطه وجود دارد. به عبارت دیگر، اگر قندهای افزوده شده در رژیم غذایی به وفور وجود داشته باشد، احتمالاً چاقی ایجاد می شود که می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

بیماری قلب و عروقی

بیماری های قلبی عروقی شامل بیماری های مختلفی می شود که بر قلب تاثیر می گذارد، از جمله بیماری عروق کرونر، نارسایی قلبی، فشار خون بالا، بیماری عروق محیطی و سکته مغزی. مصرف بیش از حد قند افزوده می تواند در ایجاد بیماری های قلبی عروقی نقش داشته باشد. بیماری قلبی عروقی اغلب به دلیل تجمع پلاک ایجاد می‌شود که می‌تواند رگ‌های خونی بدن را مسدود کند – این می‌تواند تا حدودی به دلیل قند اضافی باشد. مشابه دیابت نوع 2، مصرف بیش از حد قندهای افزوده می تواند منجر به چاقی شود. چاقی یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری های قلبی عروقی است.

سرطان

در ایالات متحده، تقریباً 40 درصد از سرطان ها با چاقی مرتبط هستند. سلول‌های سرطانی سریع‌تر از سایر سلول‌های بدن رشد می‌کنند و آنها عاشق استفاده از قند برای سوخت هستند. رابطه بین قند رژیم غذایی و سرطان نیاز به تحقیق بیشتری دارد. با این حال، شواهد قوی وجود دارد که قندهای افزوده شده را با سرطان مرتبط می کند.

شکر یک قاتل خاموش است. اثرات مضر قند در ابتدا همیشه آشکار نیست. با این حال، با گذشت زمان، مصرف بیش از حد قندهای افزوده می تواند طول عمر شما را کاهش دهد و منجر به بیماری و بیماری مزمن شود. پیامدهای منفی قند اضافه شده برای سلامتی فقط به بیماری های مزمنی که در بالا مورد بحث قرار گرفت، ختم نمی شود. مصرف بیش از حد قند همچنین ممکن است منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، شرایط سلامت روان (اضطراب، افسردگی)، اختلال کمبود توجه/بیش فعالی و مرگ زودرس شود.

اگرچه نمی توانیم بیولوژی بدن خود را تغییر دهیم، اما می توانیم رژیم غذایی خود را تغییر دهیم. نگاهی به منابع قند اضافه شده در رژیم غذایی شما در مبارزه با وابستگی به قند و ایجاد بیماری های مزمن حیاتی است. ایجاد تغییرات کوچک و پایدار برای کاهش مصرف قندهای افزوده شده در رژیم غذایی شما مزایای مثبتی مانند کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن به همراه خواهد داشت.

این پست از کتاب جدید من اقتباس شده است، بدون شکر: یک برنامه هفت مرحله ای برای کشف قندهای پنهان، کاهش هوس های شما و غلبه بر اعتیاد به شکر.

https://www.psychologytoday.com/intl/blog/food-junkie/202402/the-connection-between-added-sugar-and-chronic-disease

ممکنه براتون جالب باشه که...

پست های محبوب

دیدگاهتان را بنویسید